M+M+M+M Koumarovi Vítejte nám přátelé!
 

Výlet na Mrkvancovou pouť do Polné

13. 9. 2008 – sobota

V sobotu ráno jsme vyrazili na tradiční „Mrkvancovou pouť” do Polné. Ubytovaní jsme byli u rodiny v nedalekém Dobroutově. Odtud jsme vyrazili na prohlídku nedalekého bývalého okresního města Jihlavy. Původně jsme měli v plánu navštívit známé Jihlavské podzemí, ale to se nám pro velký zájem nepodařilo. Prostě měli plno. ak jsme se tedy prošli po Jihlavě, podívali jsme se na Jihlavu z výšky a to z věže tamního kostela. Ještě navečer jsme navštívili další členy rodiny a už jsme se těšili na večerní jízdy na kolotočích.

Na kolotoče jsme dorazili těsn před setměním. Všehny už krásně zářili a tak jsme vyrazil s Marinkou na první atrakci - horskou dráhu. Čekali jsme jestli Marinka bude ještě chtít jezdit dál, jestli to na ni nebude moc, ale překvalila nás. Dráha se jí velmi líbila a chtla na další. Jelikož si maminka narazila zadek, tak musel jezdit tatínek. Obešli jsme skoro všechny atrakce. Marinka zkoušela i dětsk kolotoč, ale ten ji nezaujal. Byl málo akční.

14. 9. 2008 – neděle

V neděli dopoledne jsme ještě jednou navštívili kolotoče, tentokrát jezdila s Marinkou babička.
Po obdě jsme se jeli podívat do jihlavské Z00. Celou jsme ji prošli, prohlédli jsme si expozice a vydali jsme se na další návštěvu, kde na nás čekali babička s dědečkem. Odtud jsme pak večer jeli k domovu.

Vstup do fotogalerie

Kategorie:
 
 
by R & T