M+M+M+M Koumarovi Vítejte nám přátelé!
 

Dětský den

27. 5. 2005
----
Dnes se sešel celkem velký počet účastníků - 37 a z toho bylo 17 dětí. Dokonce nás navštívila tři miminka. Tentokráte byly přichystány pro děti, kromě již pravidelné projížďky na koních také tři atrakce a to chůze na chůdách, hod míčkem na přesnost a skákání v pytli. Koník se nám tentokrát trošku opozdil, tak děti s radostí využili přichystaných atrakcí a všechny je postupně vyzkoušely. Pravda občas se jim do toho připletli i dospělí, kteří si zkoušeli, jestli nezapomněli dovednosti z mládí. Asi největšímu zájmu se těšili chůdy a to jak ze strany dětí, tak ze strany dospělých. Něco po páté dorazil Katka Jandová s koníkem a tak mohla začít projížďka na koníkovi. Děti mu sbírali a nosili seno, aby se měl čím posilňovat při své práci. Poté, co se děti nabažili, ale hlavně se přesunuli k táboráku si jízdu na koni mohli také vyzkoušet dospělí, čehož také využili. Po hromadném opékání špekáčků jsme začali s úklidem a postupně jsme se začali rozcházet.

Závěr
----
Jako obvykle začnu počasím. Obloha byla téměř bez mráčku a ve stínu bylo 32°C. Naštěstí pití jsme měli dostatek a také pofukoval lehký větříček, takže se to dalo vydržet. Velký dík patří organizátorům. Hlavně správci střelnice Petru Lyskovi za zajištění zázemí a Kateřině Jandové za zajištění a vodění koně.

Fotogalerie

Dětský den

27. 5. 2005

Program:

  • účastníci se sejdou v 16.00 hod. na střelnici v Dobroticích
  • průběžně posezení u táboráku s opékáním špekáčků, soutěže (chůze na chůdách, hod na plechovky, skákání v pytli atd.)
  • předpokládaný návrat do Holešova nejpozději do 21,00 hod.
Doprava :
  • Vlastní (pěšky, kolo, ...)
Stravování :
  • Špekáčky a nealko pití zajištěno, kdo má zájem o jiné pochoutky, nechť si je přinese a budou zpracovány.
Cena :
  • Členové oddílu a jejich ratolesti - zdarma
  • Ostatní - 20Kč na osobu.
Přihlášky :
  • Přihlášky u p. Krušoftové nejpozději do čtvrtka 26. 5. 2005
Výbor oddílu turistiky si vyhrazuje právo změn !

Přihlášky a případné další informace získáte u p. Krušoftové na tel. čísle 573 324 231 (v prac. době), případně u p. Koumara na tel. čísle 573 324 475 (v prac. době) nebo na mobil : 732 749 525
Kategorie:
 
 
by R & T