M+M+M+M Koumarovi Vítejte nám přátelé!
 

Turisticko - lyžařský zájezd na Bumbálku

14. 2. 2004
#####
Jako obvykleautobus posbíral po městě téměř všechny účastníky zájezdu a vyrazil. Opětjsme se dohodli na změně programu, neboť bylo více zájemců o výlet naPustevny nežli na Bumbálku, takže bylo rozhodnuto, že navštívíme
tentokráte Pustevny.

Po příjezdu jsem se rozdělili do skupin, podle toho, jak kdo chtěl strávit volný čas a rozešli jsme se každý jiným směrem. Skupinka pěších se vydala nejprve na čaj a kafe do místní restaurace a pak se odebrala na vycházku směrem na Radhošť a zpět. Další skupinka, tentokráte běžkařů se vydala stejným směrem, ale s jiným cílem cesty - Rožnovem p. Radhoštěm. Třetí skupinka, to byli také běžkaři, se vydala na Martiňák, odkud se pak vraceli zpět na Pustevny. Čtvrtá skupinka se vydala z Pusteven na Zavadilku, odkud jsme je vyzvedli při zpáteční cestě autobusem. No a zbytek účastníků se věnoval sjezdovému lyžování v areálu Pusteven.

Ve stanovený čas, tedy v 15:00 hod jsme se sešli téměř všichni. 15 minut jsme čekali na opozdilce, kteří sháněli spojení na někoho z autobusu, aby nám dali vědět, že čekají v Rožnově. Naštěstí se podařilo a tak jsme mohli vyrazit k domovu. Po cestě jsme posbírali zbývající účastníky a zdárně dorazili domů.
Závěr :
*****
Příjezd na Pustevny byl poznamenán malou kolizí našeho autobusu s jedním parkujícím autobusem, ale naštěstí to nebylo nic vážného. Řidiči se v klidu dohodli a škoda byla tak malá, že nebylo třeba volat policii.

Počasí na nás tentokráte nebylo ani naštvané, ale ani nás nemělo rádo. Teplota se pohybovala kolem 0, byla mlha, která se odpoledne trochu zdvihla. Vítr téměř nefoukal, takže se výlet docela vydařil.

Fotogalerie

Turisticko - lyžařský zájezd na Bumbálku

14. 2. 2004

Program:

  • Odjezd 7:30 hod z Dukelské se zastávkami : autobusové nádraží, bazén, autobusová zastávka Újezd, internát "A".
  • sjezdové lyžování, běžky a pěší turistika po hřebeni směrem na Kmínek nebo Třeštík - podle vlastního výběru.
  • Odjezd zpět v 15:00hod.
Doprava :
  • Autobus
Cena zájezdu :
  • člen oddílu - 80,- Kč , děti 60,- Kč
  • ostatní - 120,- Kč
Stravování :
  • Z vlastních zdrojů a prostředků

Přihlášku na akci je nutno podat nejpozději do 12. 2. 2004.

Přihlášky současně s poplatkem přijímá p. Krejčiřík nebo p. Beneš na automobilním oddělení SPŠ.

Informace tamtéž nebo na tel.č.: 685 277, 685 276, 573 398 623

Výbor oddílu turistiky si vyhrazuje právo změn !


(zrušení zájezdu při malém počtu zájemců nebo při špatných sněhových podmínkách)
Kategorie:
 
 
by R & T